Acasă
Becuri LED
Corpuri de iluminat cu LED
Manuale de produs

Iluminat solid, economie de energie

Gama PILA

panouri

Panouri

 

Panourile cu LED PILA oferă economii imediate de energie și sunt disponibile în două dimensiuni diferite.

 

Montaj pe perete

Montate pe perete


Corpurile de iluminat cu LED PILA cu montare pe perete și suprafețe sunt disponibile într-o gamă  de stiluri rotunde sau ovale
Rezistent la apă

Rezistent la apă


Corpurile de iluminat cu LED rezistente la apă PILA sunt o alegere robustă pentru toate aplicațiile industriale.
Reflectoare

Reflectoare


Reflectoarele cu LED PILA sunt corpuri de iluminat robuste, concepute pentru o calitate fiabilă și economisirea de energie.
Baghetă

Baghetă


Corpurile de iluminat cu baghetă LED PILA aduc eficiență energetică într-o gamă largă de aplicații.
Baghetă

Montaj la înălțimi mari


Corpurile de iluminat LED cu montare la înălțime PILA sunt corpuri de iluminat aspectuoase, cu carcasă robustă turnată sub presiune și capac special din sticlă, cu un design texturat unic pentru a reduce strălucirea.

Corpuri de iluminat PILA

 

Doriți produse cu LED care sunt accesibile, dar fiabile? Corpurile de iluminat cu LED PILA sunt soluția perfectă. Dedicate aplicațiilor de bază, acestea sunt înlocuitoare excelente și eficiente pentru corpurile de iluminat convenționale. Cu flux luminos și durată de viață garantate, ele promit economii de energie pentru 35.000 de ore. Și pentru că sunt ușor de montat, vă economisesc timp.

Cu un portofoliu din care să alegeți, avem soluții pentru cele mai populare aplicații de iluminat. Lămpile PILA oferă un iluminat de lungă durată, eficient din punct de vedere energetic și de încredere, pe care vă puteți baza în anii următori.