Acasă
Becuri LED
Corpuri de iluminat cu LED
Manuale de produs

Iluminat solid, economie de energie

PILA – Un brand consacrat

 

PILA este răspunsul la nevoile acelor clienți care caută produse LED la prețuri accesibile și totuși fiabile. Lămpile și corpurile noastre de iluminat cu LED-uri sunt un înlocuitor excelent pentru echivalentele lor convenționale. 
 

Avantaje:

  • Produse accesibile
  • Eficient energetic
  • Portofoliu de produse dedicat aplicațiilor de bază
  • Fluxul luminos și durata de viață garantate
  • Conversie simplă de la iluminatul convențional la LED
  • Instalare simplă și rapidă

Becuri LED PILA


Becurile noastre cu LED la prețuri accesibile promit ambianțe aspectuoase, cu o gamă largă de temperaturi de culoare, efecte de lumină și posibilități de reglare a luminii. Plus economii imediate de energie cu o durată de viață lungă și fiabilă.
Lămpi LED PILA

Corpuri de iluminat cu LED PILA


Portofoliul nostru de corpuri de iluminat LED este proiectat pentru o gamă largă de aplicații, de la interioare de birouri până la iluminatul exterior al fațadelor. Înlocuiesc reflectoarele exterioare. Astfel, vă puteți bucura de un iluminat eficient din punct de vedere energetic pentru mulți ani.
Corpuri de iluminat cu LED PILA

Fabrica din Piła a început producția de becuri tradiționale în 1958. Datorită transformării tehnologiei în LED, primele becuri LED PILA au apărut pe piață în 2014, iar tuburile LED în 2017.
 

Pe unele piețe europene, PILA este un brand cu mare reputație și conștientizare în rândul consumatorilor (34%, sursă: HeartBeat) și este foarte recunoscut pe piața profesională în rândul instalatorilor.
 

Prin urmare, în 2018, am decis să extindem oferta cu o categorie completă de fitinguri profesionale de instalare economice.

1958-2014-2017